diumenge, de desembre 11, 2011

SOBRE LA GALERIA D'IMATGES I PRESENTACIONS


Al llarg del fòrum del curs s'han obtinguts diferents aplicacions que podem tenir per aplicar a l'àmbit docent, totes elles força interessants.

Cada un de nosaltres les fem servir de forma diferent, depenent de l'etapa, àrea o col.ectiu per al que fem feina.

  • D'aquestes aplicacions he de dir que a la meva feina, les que més empram són les presentacions, les quals són emprades per documentar les nostres activitats en centres, aquestes presentacions ja les empram penjades al "nígul", mijançant el google presentacions, slideshare, o issu. Posteriorment algunes d'elles es mostren a la pàgina web del centre o al moodle.
  • També empram moltes imatges que descriuen la seqüència d'una activitat i que les solem pujar mitjançant àlbums de picassa, o realitzam una presentació "issu" que queda molt vistosa, i a mode d'història.
  • Pel que respecta als vídeos, és una de les aplicacions que menys empram, encara que una vegada transcorregut el temps, resulten un bon document. Descriu amb els personatges tot els procés d'aprenentatge.L'inconvenient del vídeo és el pes, darrerament ja hem optat a pujar-los a youtube o dropbox, tenim les nostres carpetes compartides i d'ús totalment particular.